Terug naar de homepage
Welkom bezoeker
   
Log in voor de ledensectie Stuur een bericht naar het bestuur van Diving Zaventem
Ga terug naar de hoofdpagina

't Plonske 

Inhoudstafel
Vorige | Inhoud | Volgende

VILLERS LES DEUX EGLISES - 11/12/2004 (nu met foto's)

Het was nogal vroeg dag verleden zaterdag.
Om 08.00 uur stond er al een redelijke delegatie van de club op de parking van het zwembad. De ene al wat vrolijker en wakkerder dan de andere .

De karavaan trekt richting Villers les Deux Eglises om er samen in de groeve te gaan duiken. Eigenlijk is dit een heel speciale dag, want Michel W, Rudy en Eric N duiken samen voor de 2600ste keer (Respectievelijk 2000, 400 en 200 duiken).Na de inschrijvingsformaliteiten en �effe opwarmen in de gezellige cafetaria� maakt iedereen zich klaar om te water te gaan ...... Zoals gewoonlijk gaat dat bij de ene al wat vlotter dan bij de andere en na veel gefoefel, gevloek, gezucht en gegiechel is iedereen aangekleed en gaan de duikgroepen één voor één te water.Vé voelt aan haar �klein teentje� dat het IJSKOUD is , maar dat weerhoudt haar niet om door te gaan ... moedig hé!
Ongeveer 40� later (sommige niet-duikers hebben gewandeld, anderen gedronken )komt iedere groep veilig en wel naar boven.De duik was voor de meesten tof en de kou viel dan nog wel mee (proficiat voor de �echte� duikers Makke en Vé.De jeneverkes naar aanleiding van de 2600ste van ons trio lopen vlot naar binnen en de binnenkant is vlug opgewarmd, de tongen komen los en er onstaat al vlug een geanimeerde discussie over wie er Idool 2004 zal worden. Guy stelt zich natuurlijk � off the record � kandidaat, maar hij heeft pech .... hij blijkt te oudNadat iedereen volledig aangekleed is en de groep compleet, wordt er een aperitief gedronken en tovert de kok een zeer lekkere maaltijd op tafel.Er wordt nog een speech gehouden, Michel krijgt van zijn twee �medefeestduikers� een speciaal aandenken aan deze dag en rond 15.30 rijden de meesten onder ons huiswaarts.Weer een leuke en geslaagde uitstap met een toffe bende.
Tot ergens aan de waterkant!

Karla