Terug naar de homepage
Welkom bezoeker
   
Log in voor de ledensectie Stuur een bericht naar het bestuur van Diving Zaventem
Ga terug naar de hoofdpagina

't Plonske 

Inhoudstafel
Vorige | Inhoud | Volgende

Fw: That\'s the way - aha .. aha - I like it aha .. aha!!!!The way we had our Disco Party was �. GREAT � GROOVY � GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF

My special thanks to :

Hans � dat hij zijn boenk boenk- doenk doenk initiatief heeft doorgezet !

Pasquale � voor de goede tip over de Expo Lounge, de perfecte locatie !

Pascal � onze straffe DJ � die het succes van de party mee verzekerd heeft door de uitstekende muziekkeuze !!!!!!!!

Den Trats (de schattige dubbelganger van de Man van Melle � voor zijn unieke filmmontage !

En dan natuurlijk ALLEMAN die zich piekfijn had uitgedost, volledig uit den bol is gegaan en het beste van zichzelf op den dansvloer heeft gegeven !

Zoals daar waren :

Op nummer 1 (mijn persoonlijke favorieten : Golden Veerle ( in haar sexy gouden pakje ) en Daddy Cool Wilfried (in zijn spannend salopettje) !

Ook alle dames en heren in glitter en pailletten die blonken gelijk ne spiegel : de familie De Mulder helemaal assorti in �t zilver, wit en blauw� ; ons Isabelle, Sonja, V�ronique e.a.

Alle mannen in hun satijnen hemdjes met �opgestikte froensjelkes� die er heel sensueel uitzagen.

Ons Kitty en haar vriendin op fonkelende gouden botten met plateauzolen die zorgden voor de kleurrijke toets.

En natuurlijk kunnen we niet anders dan een speciale vermelding geven aan h�t accessoire van de avond : de PRUIK ! Te vinden in alle maten en kleuren (krullend zwart/diep blauw/knal oranje/stijlvol wit/ fluo roze) en enthousiast uitgewisseld van persoon tot persoon.

Wat mij betreft, de winnaar - hors categorie ! : de monumentale en gigantische pruik van de Gert!!

Trouwens,� h��l de bende van Bornem� - van den eerste tot de laatste, ze zagen er allemaal om te stelen uit. Ik denk dat die in hunne jongen tijd veel discotheken onveilig hebben gemaakt !

Ik vergeet hier natuurlijk nog tal van personen op te noemen! In ieder geval alle mensen die aanwezig waren � ook diegenen van buiten de club - hebben bijgedragen tot - en zeker ook genoten van - de schitterende sfeer!

Ook graag nog een welgemeende �thank you!!� voor allen die nog in de late uurtjes zijn komen opdagen : Bart & V�, onze Ruud, en dan de Klekkskes die er ondanks de moeilijke omstandigheden toch nog bij waren en dan nog wel in volle ornaat (chapeau!!!)

Ik weet ��n ding : den John (Travolta) zou fier op ons geweest zijn !

Disco Diving is Fun !

Tal Turner (want volgens sommigen zag ik er uit als Tina in haar jonge jaren � maar ik denk dat die al wat te diep in �t glas gekeken hadden )PS. Binnenkort : extra foto�s op de site, want mijnen wederhelft (die met zijne volledige fouten outfit, blonde pruik en zijn rond brilleke is er volop mee bezig !